2006-08-15
星期六都有brunch 食, 幾好. 我沒有book 位, 但都唔係太多人, 仲有得選擇坐indoor 定outdoor. Outdoor 個景好開揚, 但那天成32 度實在驚中暑. 坐indoor 兩個人揀了一個角落位. 成間餐廳以白色為主, 感覺好舒服, 可能人又少啦, 唔會太嘈. 服務唔係太殷勤, 唔算pro, 中規中矩咁啦, 悠悠地咁食個brunch 就可以既, 如果要就住時間, 真係會令人有d 激動.食物方面我就真係幾滿意. 論價錢平過tott 成條街, 只係冇sparkling wine 同鵝肝, 但個自助餐頭盤同甜品真係冇得頂, 款式多, 又特別, 淨係ham 都5,6 款. 沙律又幾款, 配搭幾新鮮, 唔知係咪廚師自創的. 個brunch 可以選一個main course, 我地選了意粉同意大利飯, 都幾好味. 份量都幾多, 個飯都食唔晒. 冇辦法喇, 心急想食甜品嘛! 我最鍾意食甜品, 都有7, 8 款喇. 款款都有水準! 我又唔貪心, 唔駛幾廿款甜品先叫好, 一次食得幾多喎, 最緊要好味道! 每人兩百鬆d 我覺得ok. 有時間的話慢慢坐, 同朋友吹住水, 一轉又一
好, 一次食得幾多喎, 最緊要好味道!
每人兩百鬆d 我覺得ok. 有時間的話慢慢坐, 同朋友吹住水, 一轉又一轉咁食個頭盤同甜品真係抵晒.