2023-02-02 68 views
🥑SMASHED AVOCADO (´>∀<`)ゝOn sourdough with poached eggs, Dukkah & goats’ cheese 牛油果蓉,酸種麵包,水煮蛋,杜卡香料,羊奶芝士牛油果係我老母親最愛!今次呢個牛油果配埋水煮蛋飽腹感好重,可能係用左杜卡香料,所以味道都幾特別。羊奶芝士唔會好重羊味,幾好食!🍹Lyre’s MojitoMojito最常見的配方食材有:淡蘭姆酒、白砂糖、青檸汁、蘇打水和薄荷🍃酒精含量相對較低,大約只有10%。清爽嘅薄荷中和左蘭姆酒強烈口感,我自己都幾鍾意飲。💜整體而言:我覺得食物款式都幾多樣化,而且味道都OK。餐廳職員態度禮貌又友善,細心安排座位及介紹餐牌。有機會會再回訪💕
🥑SMASHED AVOCADO (´>∀<`)ゝ
牛油果蓉,酸種麵包,水煮蛋,杜卡香料,羊奶芝士
🍹Lyre’s Mojito
💜整體而言: