2008-12-30
Christmas 就快到了,每年例必一次要到hotel食自助餐的我,今年亦不例外~~~從朋友手中得到兩張Regal Riverside Hotel ~ L’EAU 濠餐廳的晚餐券所以咪試上吓囉~~一入到去最有興趣就梗係Buffet枱上林林種種不同的食物啦~驟眼一睇,有salad、刺身、與甜品再細心行多兩轉竟然畀我發現有 原盅人參炖雞~~用料充足用來做頭盤暖胃一流再者有北京片皮鴨~~一小片的片皮鴨再加上青瓜條、紅椒絲及蔥絲再加小小濠餐廳大廚特製的甜醬包著麼麼皮來吃WOO~~WOO~~從來未過咁好食既片鴨~~再細看原來呢度標榜係海鮮美食,果然冇好多不同種類的海鮮源源不絶咁供應除此之外仲有山水豆腐花、印度CURRY、JAPAN 刺身、韓國燒烤食物味道都一流最SPECIAL既係另外每位都會送海鮮窩一客~~內有龍蝦半隻及其他海鮮,好似食緊sabu sabu 咁令人晌嚴輈既日子有温暖既感覺講咗咁耐唯一美中不足既係有一邊泳池景裝修緊..但係總括來說係一次值得推介既buffet~~
講咗咁耐唯一美中不足既係有一邊泳池景裝修緊..
但係總括來說係一次值得推介既buffet~~