2019-04-10 1652 views
🍴Classic burger 120 蚊今日黎到太古城鰂魚涌嗰頭同朋友食 lunch試呢間 burger . 暗既燈光 自助點餐形式 長木台既格局 好西式美國 feel . 食店全部都係食 burger . 點左最普通嗰個 classic burger . 唔平 要120 蚊 加10 蚊有汽水同薯條 🥔burger個包皮偏厚 但成個呀算大 份量適中 包皮帶 d香脆 入面勁多芝士 應該有兩種以上 蕃茄生菜新鮮係基本🍅 牛肉好軟熟 juicy 🐮 呢個抵讚 加埋酸瓜中和香牛肉既肥味 . 而我好鍾意佢既薯條粗身連皮 應該有落啤酒炸 所以食落好有口感。 所以10 蚊係一定要加😍🥔#burger #漢堡 #薯條 #牛肉Score 平均分 <7.5/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻~~~~~~~~~~~~~The Butcher's Club#thebutchersclub鰂張羅涌華蘭路12號惠安苑地下~~~~~~~

🍴Classic burger 120 蚊
#burger #漢堡 #薯條 #牛肉
Score 平均分 <7.5/10>
Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
The Butcher's Club
#thebutchersclub
鰂張羅涌華蘭路12號惠安苑地下
~~~~~~~~~
2019-04-10
$130 (Lunch)