2020-05-25 32 views
男友話過依間係全球50間最好味的漢堡之一,所以一定要來嘗試一下。上網睇原來所有的牛肉漢堡用上USA美國優質安格斯牛肉製成芝士牛肉漢堡 $109厚厚的安格斯牛肉,咬落去超級多肉汁,再加上鬆軟既麵包稍為烤脆,配埋番茄、芝士同洋蔥,真係超級好味。重口味既朋友仲可追加藍芝士ga(男友大讚)食落比起美國食的漢堡包還要好味,估唔到係香港都可以食到咁好味的漢堡。雜菌蘑菇芝士漢堡$89依款特別推介俾連素食者。小妹唔係食素既,不過食菇好似無咁heavy ma😅蘑菇不是一大片大啡菇,是切碎的粒粒壯,再搓番成同漢堡扒咁,外貌和牛肉漢堡十分相似,咬落去仲好有咬口tim。要係香港搵到一個好味的素食漢堡真係十分唔易,所以今次這個我十個推介給素食的朋友套餐+$52:甜薯薯條、汽水甜薯著條都係十分推薦的,薯味甘甜,咬落去仲有粉感,唔會炸到乾哂,岩岩好👍🏻

芝士牛肉漢堡 $109

雜菌蘑菇芝士漢堡$89