2021-07-27 732 views
🍔雙層安格斯牛肉漢堡(蕃茄 芝士 蛋黃醬dressing)🍟三重松露薯條同男朋友一樣都勁勁勁鍾意咗食burger😈真係上咗癮 同佢不斷試好食既呢間既安格斯牛肉漢堡 係我地食過數一數二🤤係我心目中第二 但佢就話食過呢間係最好食!牛肉超多汁 又唔會整到包底濕哂 呢個好欣賞Nomad優點係可以得自選配搭 連dressing都可以自己揀 最推介松露蛋黃醬🤩呢間仲有提供新酮蛋黃醬同埋生酮麵包 +$10 係keto friendly!!不過個人就選擇左牛油漢堡走牛油都一樣好味之餘可以減少d kcal🤭推介埋三重松露薯條🍟個醬汁另上 唔會令到d薯條淋哂 不過三重松露薯條既價錢稍貴 要$47 單叫薯條只係$20 呢個價錢調整下就更好!另外,外賣番到屋企個漢堡同薯條仍然keep到水準 真係值得一讚💖黃埔人可以一試!又或者app 因為呢間只提供外賣服務 誠心推介

🍔雙層安格斯牛肉漢堡(蕃茄 芝士 蛋黃醬dressing)
🍟三重松露薯條

同男朋友一樣都勁勁勁鍾意咗食burger😈
真係上咗癮 同佢不斷試好食既
呢間既安格斯牛肉漢堡 係我地食過數一數二🤤
係我心目中第二 但佢就話食過呢間係最好食!
牛肉超多汁 又唔會整到包底濕哂 呢個好欣賞

2021-07-25
Waiting Time
20 Minutes (Delivery)
$80 (Dinner)