2017-10-17 141 views
除左快餐店既漢堡包之外,我好鍾意定期去搵唔同漢堡店,食下唔同款既漢堡🙈👁‍🗨 魚柳漢堡(7.5/10)💲88見人地話呢度既魚柳漢堡幾好味,所以一於揀左個魚柳漢堡🍔🐟離試,第一啖咬落去,就已經明白點解人地會話呢個魚柳漢堡好味🤤原因係因為就算我地放左個漢堡包係度一段時間先食,佢果塊魚柳都仲係好脆,完全吾乾,魚肉亦都冇雪藏味,配埋fresh fresh 既蕃茄生菜🍅確係吾錯😎👁‍🗨 牛肉漢堡(7/10)+ 套餐(6.5/10)💲98 + 30食burger都係離吾開牛肉漢堡🍔包入面同樣都有紫洋蔥,蕃茄,生菜等等既配料,整體離講係吾差,不過個牛肉漢堡就稍為乾左少少,相比起魚柳漢堡,較為遜色😳好在呢度既漢堡包係採用較為軟身既麵包,牛肉漢堡既厚度亦都適中,就算食食下開始膩都仲可以清哂一個🤓嘴細既,又吾洗擔心個口吾夠大好難咬個包😂如果想食薯條又或者想飲番杯汽水既朋友,可以考慮下叫combo,regular fries加汽水只係$30,比起單點薯條同汽水,確係平好多🙃不過個人就覺得佢既薯條好一般,份量多,但係就好似翻炸左好多次咁太過乾🙁所以如果大家想叫套餐既話,可以試下叫其他小食,例如薯堡同洋蔥圈,可

👁‍🗨 魚柳漢堡(7.5/10)💲88

魚柳漢堡

牛肉漢堡

套餐

如果想食薯條又或者想飲番杯汽水既朋友,可以考慮下叫combo,regular fries加汽水只係$30,比起單點薯條同汽水,確係平好多🙃不過個人就覺得佢既薯條好一般,份量多,但係就好似翻炸左好多次咁太過乾🙁所以如果大家想叫套餐既話,可以試下叫其他小食,例如薯堡同洋蔥圈,可能會比薯條更好味🤔

👁‍🗨 蒜香雞翼(7/10)💲58/6隻

蒜香雞翼

呢個雞翼望落有啲炸蒜係面頭,本身期望加埋炸蒜整塊皮既口感會比較脆身,可惜食落係比較韌🤤又以為雞翼既蒜味會比較重,但係食落既時候反而有泰式甜酸醬既味😳不過個味係還好既,酸酸地幾開胃🤔又吾會膩,就算食左個burger都仲有quota食番幾隻🤤

🔛 整體評分(7/10)
魚柳漢堡