2022-08-15
Busy Bird🐦忙碌鳥.灣仔星街小區係個chill既好地方🥰餐廳改名好正,完全融入呢區既文化❣️你忙碌鳥嗎🐧?係嘅話,記住Keep Busy•Stay Chill🍸呢道係pet friendly架🐱🐶.A5宮崎縣和牛漢堡🐮🍔牛味濃郁,唔需要太過花巧,加千島醬、芝士、蕃茄、生菜🥬襯托出A5和牛就好😚.軟殼蟹漢堡🦀🍔好鐘意呢款啊,隻蟹大大隻咬落有油香又juicy🤩要讚個burger口感豐富,呢個配搭好推薦試下😋.Cold cut🥓小食都相當唔錯😍呢個凍肉拼盤有我好鐘意既cheese🧀、Parma Ham、酸瓜、火腿、脆餅,呢碟配埋佢既自家品牌CBD Beer就夾晒🍺.三文魚沙律🥗超大份啊,當一個正餐食都得!仲要唔係一兩塊咁簡單喎🤤🥰.炸單骨雞翼🍗非常推薦,唔會炸到好油,做到乾身而肉嫩,份量又多,點少少豆瓣醬更加惹味😋.Lunch送埋餐飲🥤有coke、Cappuccino、tonic water等等😉
A5宮崎縣和牛漢堡🐮🍔
軟殼蟹漢堡🦀🍔
Cold cut🥓
三文魚沙律🥗
超大份啊,當一個正餐食都得!仲要唔係一兩塊咁簡單喎🤤🥰
炸單骨雞翼🍗