2023-03-02
C Foam Cafe#葵興站食飯時間得一個鐘但遇到Cfoam 好幸福 忙碌中帶點儀式感慢下來品嘗❤️呢度鋪頭唔算大 但就比到窩心溫暖既感覺 好多🦄擺設感覺同朋友 小朋友黎都開心✊🏻慢煮雞胸配窩夫朋友大讚擺設已經好有食慾雖然餐牌名叫慢煮 但lunch hour叫完全無問題 唔會遲上 鋪頭姐姐好快手👍🏻而且雞胸唔會Overcook 下次我都想試😋✊🏻海鮮意粉配料同意少比例剛好 唔會唔現粉多料少 味道可以 但食到最底有粒小鮑魚 唔只得蝦同青口 有啲少驚喜🎉🥰I like this point☝️✊🏻matcha latte雖然唔似我想像既green tea latte 會成杯綠色抹茶粉呈上 而無latte 面上灑上抹茶粉 但是味道還可👌賣相似乎亦比整杯綠色更好睇 🤓#lunchbreak#lunchhour#kwaihing#kwaichung#cafe#pancake#hkfoodie#hkig#foodie#18區美食#慢煮#獨角獸
食飯時間得一個鐘
但遇到Cfoam 好幸福