2020-05-16 399 views
話說叫得cafe就應該係畀人坐得耐㗎喇老實講去過咁多次, 大把人買啲嘢食埋杯嘢坐幾個鐘㗎喇, cafe嘅定義就係咁㗎啦,唔係咩?自己舖頭多人排隊, 唔夠位坐就擴充啦! 我哋連杯嘢都未飲完, 就趕我哋出去, 話我哋過咗用餐時間一個禮拜來三日算係熟客,嚟咗咁多次都冇規定用餐時間, 望晒成間舖都冇一個地方寫住用餐時間為90分鐘, 今日多人竟然趕我哋走?自己間cafe細,招呼唔到其他客人就趕人走, 會唔會有啲離譜?想搵個地方休閒坐下, 傾下偈 都唔得真心對呢間嘢好失望, 老實講食物質素又係一般飲品又係一般, 其實都係求個位坐下休閒, 如果真係90分鐘 時間冇必要去你呢間有限制嘅cafe, 甚至乎應該改名做餐廳而唔係cafe!
話說叫得cafe就應該係畀人坐得耐㗎喇

自己舖頭多人排隊, 唔夠位坐就擴充啦!

我哋連杯嘢都未飲完, 就趕我哋出去, 話我哋過咗用餐時間

想搵個地方休閒坐下, 傾下偈 都唔得