2021-11-28 413 views
每次同親女朋友出街 佢都好鍾意去食Cafe 呢間係我比較唔鍾意嘅一間 佢嘅食物質素唔係太差 但係佢嘅最低消費要每人嗌一樣飲品 個人就覺得唔係太值得喇😐自問嚟親Cafe都唔會嗌好少嘢食 所以佢嘅最低消費令到我有啲唔滿意 其實一人嗌一個main 仲會加多個小食 佢根本就唔會蝕😣 帶子黑松露意大利麵 賣相幾好 有三大粒帶子喺面 佢個醬汁都好creamy 每一啖都有黑松露嘅菇味👍🏻牛油果蟹肉意大利麵 呢碟略嫌牛油果嘅味有啲青 雖然都幾多蟹肉 但係完全冇牛油果嘅甜味 所以覺得呢碟麻麻哋😮芝士磨菇釀雞翼 呢個係整得幾好食嘅雞翼入面真係有好多芝士 不過就冇乜拉絲嘅效果我哋到最後嗌咗兩款茶 肉桂蘋果茶 同埋白桃烏龍茶 係用茶包沖出嚟嘅 雖然店員都有幾勤力咁幫我地加熱水 但係茶包其實沖一兩次已經好淡味 所以我哋都冇乜點飲😵‍💫