2012-02-04 24 views
其實自己久不久都會同舊同學去cafe gathering每次食親野 都要上來SEARCH 八掛下邊間多笑臉就去邊間但今次D間 係禁岩路過見到易拉架 而上去試的果日我們3個女仔上到去不是太多人環境比一般CAFE靜, 枱不算太迫, 但就無沙化個感覺比較屋企講下D野食先,叫咗飯同小食。溫泉蛋沙律, 賣相不錯,講起溫泉旦當然要第一時間拮爆佢啦!點知熟過頭變咗糖芯, 無旦王流出來好彩菜新鮮, salad dressing亦好味 滑旦雞肉丼,雞肉入味, 旦都幾滑, 還有點旦汁, 不錯這個炸得不錯, 完全不油。佢配咗個好似八爪魚丸平時D汁, 都OK。不過汁份量多D更好 。 之前在丼丼屋都有吃個這一個, 丼丼屋的是比較甜和比較實淨。CAFE這個旦沒身沒有加糖, 如果不加汁吃,就好像正常的旦,濕潤得來熱辣辣, 好似綿花,好得意。 芝士青口同薯條, 上邊是直接加芝士焗,味道不錯。但可能這隻芝士不太溶, 溶咗薯條上就會乾咗一塊係面果堆, 下邊D薯條就沾唔到芝士。無芝士果D就留返畀另一個fd食埋去野飲看上去無咩特別所以無影相我朋友都係叫咗鮮奶搽茶, 佢就覺得唔夠奶,即是有點稀, 因為佢平時自己係會就禁用
其實自己久不久都會同舊同學去cafe gathering
每次食親野 都要上來SEARCH 八掛下邊間多笑臉就去邊間
但今次D間 係禁岩路過見到易拉架 而上去試的

果日我們3個女仔上到去不是太多人
環境比一般CAFE靜, 枱不算太迫, 但就無沙化
個感覺比較屋企
講下D野食先,叫咗飯同小食。
温泉旦凱撒沙律

好彩菜新鮮, salad dressing亦好味
滑旦雞肉丼
滑旦雞肉丼,雞肉入味, 旦都幾滑, 還有點旦汁, 不錯
炸肥牛蟹柳
玉子
芝士青口
芝士蜜糖薯條

野飲看上去無咩特別所以無影相
我朋友都係叫咗鮮奶搽茶, 佢就覺得唔夠奶,即是有點稀, 因為佢平時自己係會就禁用milk 加green tea powder。和店員反映, 個女仔都有D唔好意思,因為拎到埋來杯野超滿,可能佢做水吧未上手。
好彩朋友覺得食物不錯, 係飲品唔ok 啫,如果昆咗個FD 食D唔好食GE野, 我會超唔好意思。另外果道比較新,人手少D, 要等耐少少。
Other Info. : * 食哂野時,見到隔離枱食果個ice cream toast 好吸引, 諗住叫。點知廚房收咗(好似係9點半定9 點9道)。其實佢之前都有問過我仲有無野點, 不過我諗住甜品唔會都last order 掛。唯有下次有機會再食啦。
2012-02-01
$100 (Dinner)
Dining Offer
Others