2022-11-02
📍Plan B Cafe📍💡尖沙咀今次又去到山林道搵好嘢食,經過見到呢間Cafe,用咗大玻璃嘅裝修,感覺上比較歐陸式風格,坐喺度嘆下真係好舒服😌入到嚟發現原來佢係主打特色意粉既cafe, 有啲比較港式味道嘅意粉🥰本來諗住試吓蜜汁叉燒漢堡,不過可惜我太晏嚟啦賣哂下次真係要再黎試😭🐥田園全日早餐每次食完All day breakfast都會好滿足,今次就唔叫肉喇,叫個素食嘅先。材料好豐富,有蕃茄仔、蘆筍、大啡菇、牛油果、黑松露炒蛋、同埋多士🥰我最愛就係黑松露炒蛋,黑松露味超級多,夠晒香蛋又夠滑。大啡菇多汁,配埋牛油果🥑一流😆🐥龍蝦汁帶子扁意粉🍝龍蝦汁好濃,完全融入咗意粉入面🥰淡淡龍蝦鮮味,帶子大大粒肉質爽口,放入口熱辣辣食更加滋味,不過估唔到份量都咁大,差啲食唔晒🤣😆📍Plan B Cafe @planb_hk尖沙嘴山林道3號協榮商業大廈地舖 #planbcafe #hkcafe #尖沙咀美食 #尖沙咀cafe#fusioncafe #意大利飯 #漢堡 #pancake #frenchtoast#burger #chill #metime #pasta #cafehopping#cafe
💡尖沙咀
🐥田園全日早餐