2023-01-14 26 views
今日同好姊妹一齊嚟到位於深水埗嘅呢一間Cafe,呢間Cafe好特別,佢係以布為主題🙈,除咗門口嘅一啲比較有格調嘅裝修風格之外,仲有一個用布料製作嘅打卡牆,別有一番風格😆。。黑毛豬火腿芝士牛角包牛角包咬落非常之酥脆,係開邊焗過嚟,所以除咗熱辣辣之外,口感仲好一流😝。外表睇落都幾邪惡,除咗有大大片嘅黑毛豬火腿之外,仲有半溶嘅芝士,不過除咗牛角包之外,隔離仲有沙律可以解膩,沙律亦都好新鮮🙈。。煙三文魚沙律酸種多士自家製嘅酸種多士,口感幾唔錯,上面鋪滿充滿蛋汁嘅炒蛋,見到就流晒口水🤤,再配上牛油果醬,食落口層次分明,幾夾唔錯👍🏻。-昭和布丁,呢個布丁口感非常之棉滑,蛋味非常之重💯,焦糖非常之香-嘢飲方面,我哋叫咗焦糖爆谷咖啡,第一次飲又真係幾特別喎😍而且買相真係好靚❤️有少少似食緊甜品😘令一杯叫咗dirty,你杯就正常發揮冇乜特別。-

黑毛豬火腿芝士牛角包

煙三文魚沙律酸種多士

有少少似食緊甜品😘
令一杯叫咗dirty,你杯就正常發揮冇乜特別。

2023-01-10
Type of Meal