位於銅鑼灣一蘭附近嘅樓上鋪Cafe Zense,環境唔錯,仲有户外嘅area,宜家呢啲天氣坐啱哂同fd chill~🔹慢煮24小時美國安格斯牛肋骨配乾蔥紅酒燒汁 ($298)以為真係一排骨 ,原來係切好哂超厚肉地🤩啲肉嘅顏色仲要好粉嫩 ,就算慢煮一啲都唔老,啲肉質同埋油脂飛晒出嚟超正!🔸大蒜青蘋果意大利飯伴香料慢煮豬腩肉($158)比呢個新奇配搭吸引咗,係好濃郁嘅忌廉芝士汁食到中間有啲青蘋果粒,帶返啲甜甜地嘅感覺幾清新😚🔹慢煮雞胸田園雜菜沙律 ($78+40)田園沙律配上清新嘅酸甜醬,牛油果亦好新鮮開胃~🔸宇治金時冰沙($52)幾乎每一台都必點冰沙! 非常濃郁,飲得出用咗好多抹茶粉沖製,但又唔會好苦,如果可以再creamy d仲正😋🔹金莎朱古力($52)我呢個真係啖啖金莎嘅味道,鍾意食金莎嘅朋友真係唔好錯過,如果仲有啲榛子粒嘅話我就100分🤪🤪呢個下次必點!

慢煮24小時美國安格斯牛肋骨配乾蔥紅酒燒汁

🔹慢煮24小時美國安格斯牛肋骨配乾蔥紅酒燒汁 ($298)
大蒜青蘋果意大利飯伴香料慢煮豬腩肉

🔸大蒜青蘋果意大利飯伴香料慢煮豬腩肉($158)

🔹慢煮雞胸田園雜菜沙律 ($78+40)
田園沙律配上清新嘅酸甜醬,牛油果亦好新鮮開胃~
宇治金時冰沙

🔸宇治金時冰沙($52)
金莎朱古力

🔹金莎朱古力($52)
慢煮24小時美國安格斯牛肋骨配乾蔥紅酒燒汁
大蒜青蘋果意大利飯伴香料慢煮豬腩肉