2021-05-22 342 views
#cassiegotst-源自雲南嘅米線係香港落地生根,之前外國朋友黎到香港,我都會帶佢哋去食米線連鎖店,雲桂香都係一個唔錯嘅選擇。-平時係尖沙咀搵食都會去厚福街,都係係眾多嘅地鋪度揀,最近先發現原來有雲桂香喺地庫,即刻去試吓先。平時我都係食開小鍋米線,湯底酸酸地好開胃。今次我就試吓雲桂米線,有齊哂最好食嘅料,包括腩肉、雞絲、魚肉春卷、雲耳、腐竹、冬菇、芽菜、酸菜、韭菜、蔥、芫荽等等。米線好大碗,有齊咁多料,口感好豐富!另外我仲叫咗個醬拌皮蛋,醬汁酸辣,惹味開胃。-味道評分▶️🌕🌕🌕🌕🌗 (4.5)抵食評分▶️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)回購評分▶️🌕🌕🌕🌕🌗 (4.5)-➡️ 雲桂香米線專門店 (尖沙咀)📍 尖沙咀厚福街9號豪華閣地下1層-
#cassiegotst
味道評分▶️🌕🌕🌕🌕🌗 (4.5)
抵食評分▶️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)
回購評分▶️🌕🌕🌕🌕🌗 (4.5)
➡️ 雲桂香米線專門店 (尖沙咀)
📍 尖沙咀厚福街9號豪華閣地下1層