因為想食雞煲同埋見佢可以用openrice pay優惠咪去試吓。叫咗半隻花膠雞煲,但係嗰度一定唔夠半隻雞,感覺就似去酒樓食飯俾人偷走咗截,量都唔係最大問題,係啲雞陣雪味勁重,個湯底已經算濃,可惜雞陣雪味都真係蓋不住,好似食緊翻熱嘅隔夜切雞👎紐西蘭羊片陣羊羶味好勁,唔係咁得👎重慶肥腸好好食👍👍脆肉鯇骨腩係淨腩,好食👍蜂巢豆腐無炸過,特別👍手打丸唔錯👍菜都新鮮👍有甜品涼粉送👍最好係大部份配料都可選半份,倆口子可以食多幾款👍最令人失望時係埋單先話唔用到Openrice pay,明明網站話用得,攪到用唔到信用卡優惠😡呢一點到底係邊個出錯?唔用得就唔好出啦👎👎👎訂座又唔見佢有確認出席,係咪啲小店都係咁?問佢就話唔關佢事,咁即係點?
紐西蘭羊片陣羊羶味好勁,唔係咁得👎
重慶肥腸好好食👍👍
脆肉鯇骨腩係淨腩,好食👍
蜂巢豆腐無炸過,特別👍
手打丸唔錯👍
菜都新鮮👍
甜品涼粉送👍
最好係大部份配料都可選半份,倆口子可以食多幾款👍
2021-12-08
$275 (Dinner)
  • 重慶肥腸