Flipper’s之前食過幾次,每次都要排隊。平時經過都未試過冇人龍,今次泥外面係一個人都冇店內都冇咩人,唔信你自己睇正中間張枱都有客人既,我地入泥既時間係7pm,得出結論原來晚飯時間係冇咩人泥食班戟既去收銀處落完單,就可以拎個牌返埋位等食印象中以前設有每人最低消費,宜家兩個人叫一客都無問題。 等既時候當然傾計或者玩手機,玩到冇電可以拎出充電線充下電。計左時,等左18分鐘就送上班戟一共有三件,榛子mousse同朱古力醬唔多,上面有埋合桃同糖霜香蕉上面有塊烤過既焦糖班戟唔點醬既情況下係有蛋味,好鬆軟,空氣得泥都實在既,似蛋糕,唔會成口泡泡其實我比較驚朱古力榛子會太甜太漏,所以少醬覺得仲好如果您好憎排隊(我就係),我會建議您係以下時段過泥碰碰運氣:-11am永遠最少人就係一開鋪既時候-5:45pm-8pm平日放工時間個個趕住去食飯最後送上您最想睇既餐牌如果你鍾意我今次既分享,請你馬上立即宜家就俾個♥️同關注我😬按我個頭像然後按「關注」🙇🏻‍♀️

店內都冇咩人,唔信你自己睇

去收銀處落完單,就可以拎個牌返埋位等食
印象中以前設有每人最低消費,宜家兩個人叫一客都無問題。

等既時候當然傾計或者玩手機,玩到冇電可以拎出充電線充下電。

計左時,等左18分鐘就送上班戟
香蕉上面有塊烤過既焦糖
其實我比較驚朱古力榛子會太甜太漏,所以少醬覺得仲好

榛子朱古力焦糖香蕉班戟

-11am永遠最少人就係一開鋪既時候
-5:45pm-8pm平日放工時間個個趕住去食飯

最後送上您最想睇既餐牌

按我個頭像然後按「關注」🙇🏻‍♀️
2019-04-09
$59.5 (Dinner)