放左工,咁有朋友仔叫我試下依一間咁我就去試下。入到去環境都幾好,職員服務態度都好好佢會推介你食咩,比意見你,而家上料都好快咁我地就決定左叫依個花膠響螺燉豬展,咁佢黎到都要煲滾先可以飲既個場飲落好夠味,但花膠有D彈牙,唔知係咪因為未煲得太淋,不過都好食既。我自己都飲左3碗,咁你飲哂之後個職員就幫你加湯底,咁你叫左既火鍋配料就可以放落去咁我打邊爐就一定要叫墨魚滑同蝦滑,依間既墨魚滑同蝦滑真係好好食真係落足料,口感好豐富而且好彈牙,真係好好食。咁叫左依個窩荀,佢食落都幾好,但冇特別響玲又係我打邊爐必叫既食物,佢係即場炸完再拎出黎比你,所以你放1秒落湯底就可以拎上黎,好脆好好食。依個係黑豚腩肉,佢d肉我想講又係好食,雖然切到好薄,但1d都唔影響佢既韌度依個係什錦刺身,但我覺得依個冇咁好食,食落唔新鮮,佢有落檸檬令到味道帶出多d鮮味但我覺得都係唔得,依個真係好普通
放左工,咁有朋友仔叫我試下依一間咁我就去試下。

入到去環境都幾好,職員服務態度都好好
佢會推介你食咩,比意見你,而家上料都好快

真係落足料,口感好豐富而且好彈牙,真係好好食。

咁叫左依個窩荀,佢食落都幾好,但冇特別
響玲又係我打邊爐必叫既食物,佢係即場炸完再拎出黎比你,
所以你放1秒落湯底就可以拎上黎,好脆好好食。

但我覺得都係唔得,依個真係好普通
2019-08-15
$300 (Dinner)