2021-07-30
見佢有成700幾個👍🏻諗住晤會太差,但真係好後悔/好失望!!☹️ 原本訂咗3位食,但其中一個突然有事黎晤到,最後得兩位。同個女伙記講話而家得兩位嘅時候,佢面色一沉跟住收走個位,最初枱面佢係放咗兩細兜幾條嘅什菜條,收走位嘅時候無收到,但埋單嘅時候就收咗“鮮菜沙律”X2--$72?!🤷♀️ 如果係兩個人一兜,咁另外一兜係咪應該收走 / 同我地講係會收費?去過好多居酒屋其實依啲菜條都晤會收費,同埋你放得落枱如果係要收費,係咪應該知會客人一聲?原本諗住叫串燒係一串串叫,咁可以試多啲款,但佢話串燒一定要order 兩串起,聖子皇$128 叫咗一條,自問一向都有去開街市,如果咁嘅size都叫“皇”??😂😂 去過好多居酒屋食,佢串白鱔堅係過份,得細嚿半?!😕 佢全部串燒都係短竹籤,所以其實size係好細。個伙記推介黑板上面嘅“推介菜”,話份量係大啲嘅。我地揀咗“西班牙 安格斯肉眼柳” 送到黎其實碟牛係晤熱亦晤係溫,我會用凍咗黎形容!🤨 同埋燒到好熟有8成熟,又乾又韌!真係好失望!明太子墨魚棒包得好薄身,食晤到個墨魚嘅彈牙!😔 其他串燒算係 so far so good la 😒 我地叫咗黑啤同high
其他串燒算係 so far so good la 😒 我地叫咗黑啤同high ball,其實張枱都算有位,但個伙記就同我講一定要放個膠牌旁邊位?而我個fd好介意係而家疫情關係,衛生都注意啲,但個伙記攞住杯啤酒,手指位係杯口位,即係客人飲嘅位置?!🥴 全程我地應該坐咗一個鐘都無,張單$1553 我地兩個都話“都晤知食咗乜?”,因為其實佢啲串燒size真係好細,CWB 好多串燒居酒屋,依間真係算係我去過最晤會再去/推介嘅一間!😩😣😠