Abbraccio

食物幾好,環境舒服,服務態度非常好。醒目,又有心嘅餐廳同職員今日同朋友慶祝生日,其實都無乜期待,只係想二個人食餐好,食下個景,所以訂位時係open rice揀生日、remark坐outdoor,就無要求其他。佢下午打黎同我confirm訂位,佢話見到我揀生日,想問下壽星個名點串,想幫我mark定,係我會嗌嘅野食上面寫名。去到嘅時候,每一位侍應都好好態度,每位都有笑容。負責我地張枱嘅侍應,好耐心咁介紹個餐牌,尤其係我地都拖左幾耐決定唔到食咩嘅時候,佢一啲唔耐煩嘅語氣都無。再黎,因為我怕我係電話講得唔清楚我朋友個名,會寫錯,所以我趁朋友去左廁所嘅時候走去同佢地confirm。咁岩佢地想覆我嘅時候,我朋友返左黎,佢地即刻扮無野,等我朋友坐底左、背返住佢哋嘅時候做手勢話俾我知已經確定好。雖然呢樣係好微細嘅事,但講真嗰句,今時今日醒目同埋有心嘅餐廳同職員已經少之又少。都食完飯上甜品嘅時候,主廚同一班侍應特登出嚟同我朋友唱歌慶祝生日,我哋覺得佢地真係好有心,令到成個體驗到非常好。所以好想特登留返個留言支持吓。
食物幾好,環境舒服,服務態度非常好。
醒目,又有心嘅餐廳同職員

所以好想特登留返個留言支持吓。

2024-03-19
Celebration