2019-05-02
今日係周年大日子,唔想成日食牛扒咁悶所以搵左呢一間餐廳嚟試試佢。一入到門口嘅服務已經好好,服務員好細心咁介紹俾我哋聽夜晚有乜plan靚可以揀,仲有話俾我哋聽有early Bird discount! 八點前離座只係$298!一開始有好貼心既welcoming drink! 係椰子味嘅cocktail,仲有一欄麵包,超級推薦大家食芝士波波,芝士味好濃郁但又唔肥膩,而且好煙銀,大推薦!枱面上面有一張卡仔如果想繼續添食就返去綠色嗰面,如果想休息一下就返去紅色嗰面。食物種類好多,例如有雞翼、牛肉眼、紐西蘭、羊髀⋯⋯食物質素我覺得絕對冇令人失望,尤其是牛肉類,食得出唔係最平嗰啲牛肉,調味都做得唔錯幾香口。除咗肉類之外仲有自助形式嘅沙律吧,有芝士、火腿等等冷盤,而且仲有一個朱古力噴泉,可以用嚟點士多啤梨食,冇得彈。最後一定要讚一讚服務員知道我哋係周年紀念,送咗一個驚喜俾我!