Hiring
$18,000-$22,000
Monthly (Negotiable)
1 day ago
2 days ago
13 days ago
2022-08-28 1744 views
中環食盡各款拉麵之旅 同日內試完座銀 再試第4站 立体派拉麵 因為真係太伏 一個天 一個地 真係太大對比 趁我仲記得有咩伏位 即刻寫咗先.見到呢間網上大量好評 又有YouTuber推介👎🏻位置中環後巷 門面環境幾污糟 一地煙頭今日冇人排隊 店內坐位大概1半滿👎🏻我問咗問店員 佢地冇提供冰水🤦🏻‍♀️但佢見我熱 俾咗個風扇我 唯一加分位.⭐️特級雞白湯拉麵$118 仲要加一一上枱個碗勁大 純粹係個碗大only即刻試啖湯先 湯底 👎🏻完全冇雞味 味精feel 👎🏻而且落咗麻油 俾人一種出前一丁感覺👎🏻叉燒有三大片 都幾薄 一夾即散👎🏻仲要有雪味 冇燒香成碗冇日式拉麵感覺好似食緊一碗高級公仔麵咁 💸所有講得出嘅位 都伏完全估唔到中環呢個咁貴既地價都可以製作到咁伏嘅拉麵冇咩事我都係自己返屋企煮飯公仔麵先.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_中環#hkfunfoodrecord_以身試伏.#立体派拉麵 (威靈頓街) (中環)地址:中環威靈頓街27-29號元益大廈地庫.⭐️評分:味道:1.5/5環境:1/5 位於中環後巷 環境惡劣 一地煙頭服務:2/5 呢個價位冇冰
見到呢間網上大量好評 又有YouTuber推介
冇咩事我都係自己返屋企煮飯公仔麵先
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_中環
#hkfunfoodrecord_以身試伏
#立体派拉麵 (威靈頓街) (中環)
地址:中環威靈頓街27-29號元益大廈地庫
⭐️評分:
味道:1.5/5
環境:1/5 位於中環後巷 環境惡劣 一地煙頭
服務:2/5 呢個價位冇冰水
抵食:1/5 呢個價錢唔算貴 但難食 極唔抵
鐘意睇野食既朋友仔 記住幫手like分享 同撳埋右上鐘仔
超感謝 你既支持🙏🏻一齊見證 我脂肪既成長
#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃貨 #食評 #增肥 #搵食 #食好西 #相機食先 #香港美食 #中環美食 #拉麵 #雞白湯