2023-09-08 2035 views
小朋友開學了同朋友食飯慰勞吓自己!我最唔鍾意點菜,咁omakase 最啱又唔會阻住我哋倾計!又可以不停食到熱嘢!Sushi omakase 成日食,open rice 襟下搵下,見到呢間天婦羅omakase,見冇乜食評既?不過心唸食一餐sushi Omakase都要千幾2千一位,why not 試吓新嘢!膽粗粗book枱終於到happy friday la🥹點知book正今日9月8又黎雨災以為冇得食,但最終都食得成!🤘上完菜17道+dessert鈴木師傅同我講日文我唔識呢,旁邊師傅翻譯🤭問邊道菜最鍾意,講真咁多碟個名鬼記得咩只係知道每道都好好味冇投訴,不過最印象深刻海膽同埋魚真係好好味!仲有鮑魚同個汁😍仲有和牛呢個set 唔係全程天婦羅,由頭食到尾架,中間都有啲冷盤中和返個肚!set得好好仲有原來佢哋剛開業4個月唔怪之得冇乜食評!不過我信食評會陸續有,因為好味🤤*完*真係要自己食先知道有幾好味!
小朋友開學了同朋友食飯慰勞吓自己!
Sushi omakase 成日食,
open rice 襟下搵下,見到呢間
天婦羅omakase,見冇乜食評既?
上完菜17道+dessert
*完*
真係要自己食先知道有幾好味!
tempura  omakase
2023-09-08