2019-01-21
ChaCha滋味泡芙🤗🧁.節日當然要有家庭樂👨👩👧👦今次買左六個泡芙盒裝同家人齊齊share😚仲有聖誕包裝紙等小編可以慢慢整靚😍.先有三個裡面係有餡料😄芝麻丸子泡芙🍡-小編最愛同最有驚喜的‼️芝麻味係濃厚+好香,夾住三粒丸子,相信好多女生都會鐘意😍草苺吉士泡芙🍓-這個反而係三個入面較遜色,可能吉士味cream比其他味搶左,不過士多啤梨都甜架🍓,可能單買會好食啲!抹茶紅豆泡芙🍵-抹茶味做到好濃但唔苦,cream身係三款入面最滑,夾埋紅豆蓉,中間都有食到粒粒未完全壓蓉的紅豆😌.另外有三款密封,入面夾住淨cream的😉吉士忌廉-好有爆瀉既感覺,有時淨原味都唔錯,可以食到奶香🍼🍼!(btw呢個係單一個偷食的所以食得出原味🙈)特濃朱古力🍫-又一件小編好愛的😍朱古力果種入味,同埋好滑好濃厚既cream,食完真係有滿足感🤩日本抹茶🍵-呢件比起有餡的,抹茶色較深色,所以食落都更有茶味,會多返少少苦澀味🙂
先有三個裡面係有餡料😄
芝麻丸子泡芙🍡
草苺吉士泡芙🍓
抹茶紅豆泡芙🍵
另外有三款密封,入面夾住淨cream的😉
吉士忌廉
特濃朱古力🍫