2019-08-15 363 views
人生第一次寫食評,就係嬲住來寫,呢個野係好伏。見佢d廣告寫到咁吸引,見HKTVMALL又有coupon ,Eatigo仲要有50%,一於去試下 。一入到去已經問清楚價錢,個類似經理個人話就$218半價 7:30pm埋數前仲可以減-$50(用呢個優惠就吾可coupon) ,好啦 咁我地就食啦 。野食方面,海鮮種類少 食完啲海鮮仲要好似冇食過嘢咁,海鮮個感覺唔新鮮,完全唔知食咗啲咩落口。到最尾個八寶飯先有飽肚既感覺,餐廳本身想營造好溫馨嘅服務 不過啲樓面阿姐真係不知所謂,啲菜跌咗落枱都照樣俾我哋食,仲要係我面前😅到最後,賣單嘅時候發覺原來冇半價,只係做到$218減$50 再加一 。如果做吾到半價我就一早用coupon依家搞到下次要再用埋d coupon 無人想再幫襯,不知所謂,垃圾個經理係同我講係$218半價我地先食好伏,吾建議大家去食,千其吾好買coupon 食到咁,寧願俾貴d去食海鮮打邊爐🤬🤬🤬
人生第一次寫食評,就係嬲住來寫,呢個野係好伏。
見佢d廣告寫到咁吸引,見HKTVMALL又有coupon
,Eatigo仲要有50%,一於去試下 。

到最後,賣單嘅時候發覺原來冇半價,只係做到$218減$
50 再加一 。

如果做吾到半價我就一早用coupon
依家搞到下次要再用埋d coupon
無人想再幫襯,不知所謂,垃圾

個經理係同我講係$218半價我地先食
好伏,吾建議大家去食,千其吾好買coupon
食到咁,寧願俾貴d去食海鮮打邊爐🤬🤬🤬