2020-08-16
今日同朋友一齊試下呢間舊式茶餐廳去到見到一條人龍排諗住實無死,又見咁多人買蛋撻都想食下而家因為限二人一枱所以我地三個都分開坐。我同其中一個朋友安排最細既car位,朋友純粹講下覺得張枱細放唔到兩份餐,後面收銀叔搭訕「放到兩個餐架!有最低消費架!bla-bla-bla 」當然態度都好差想撩交嘈咁!跟住另一個朋友坐隔開幾張枱同人搭枱,頭上就不斷冷氣機滴水,朋友同侍應講聲,姐姐都好快手攞住拖把就咁向上掃但大前題係野食黎哂放係枱你就咁掃d野食仲點食好?同枱另一位食客都望住面露難色最後一件不能接受係有個姐姐係咁大聲嗌「出面好長龍,出面多人等」嗯?!你催緊食緊野既食客要食快d?最後最想試既蛋撻都因為呢d經歷都變到唔想試啦P.S干炒意粉勁咸!奶茶好「鞋」口帶點苦澀一支維記朱古力廿蚊不了不了~~性價比係零0
去到見到一條人龍排諗住實無死,又見咁多人買蛋撻都想食下
而家因為限二人一枱所以我地三個都分開坐。
最後最想試既蛋撻都因為呢d經歷都變到唔想試啦
不了不了~~性價比係零0