2024-03-05
*/元朗好多好嘢食,但想搵一間文青既舖頭享受下都吾係咁易,今次黎到Overlap Coffee😍😍成間舖未入去已經好吸晴,因為係我最鍾意既純白色呀🤩🤩🤩餐廳環境:餐廳吾算太大,入面坐到大約20人左右,門口都有室外位置。整體上以白x灰設計,俾人感覺好舒服,而且用上圓枱,更加令人心曠神怡😌😌😌加上餐廳播住舒服既音樂,真係可以係度chill一chill😎😎😎食物方面:我哋叫左兩個all day breakfast 🍳 我最欣賞佢哋既窩夫🧇勁鬆軟,而且即口即整,香脆可口😍😍😍成個all day breakfast 份量都好大份,有炒蛋、沙律菜、茹、腸、車厘茄等等,如果覺得唔夠可以另外再加😂😂😂😂當brunch咁樣食都好夠飽🫶🏻🫶🏻🫶🏻另外叫咗兩杯嘢飲,一杯係純鮮奶,另外一杯係茶,最特別嘅地方係用上玫瑰花茶,再加上其他調味,攪勻一齊飲勁特別,好飲到停唔到口🤭🤭我見佢哋有其他嘅手沖咖啡推介,大家下次黎可以試吓😌😌😌😌Overlap Coffee (元朗)元朗鳳翔路1-5號偉發大廈地下2號舖
餐廳環境:
食物方面:
Overlap Coffee (元朗)
元朗鳳翔路1-5號偉發大廈地下2號舖