2023-05-25
ShowTime Sports Bar尖沙咀諾士佛臺10號騰龍閣3樓今日收工約左朋友聚下舊,朋友話可以去諾士佛臺搵下餐廳,因為一到夜晚就會好有氣氛,果然去到既時候真係好有氣氛,成條街都酒吧林立,好多打工仔收工好消遣既好地方,今次我同朋友揀左呢間餐廳,位置亦都好方便,一去到好好彩唔洗等位,店員好快安排個好舒適既座位比我同朋友。餐廳裡面播住d好輕鬆既音樂,而且場內亦都設有遊戲區,岩既想減下壓既朋友。慢煮法式波爾多紅酒燴牛肉牛面頰配薯蓉牛肉牛肉有兩大舊,岩晒我同朋友一人一件,肉質好軟,一切已經切開,咬落去牛肉味好重,而且個醬汁好特別,下面嘅薯蓉份量比想像中好多而且口感好滑,加分!香草海鮮薄餅香脆薄薄餅底配上滿滿既材料,表面勁多海鮮配料,有蝦又有蜆肉,加上面頭勁多既芝士,簡直一啖一難忘。日本免治雞肉棒我同朋友各自叫左一串,咁就唔洗爭喇!因為真係燒得岩岩好,好惹味啊!雞軟骨味道咸咸香香,燒到脆卜卜,如果配埋啤酒就簡直一流。羊肋肉超重羊味外形同燒雞軟骨好係,但食落去就會知唔同,因為佢個羊既味道好出,中意食羊既朋友仔絕對可以一試。Berry Forest飲落個感覺好fresh,清清地既感覺,打卡非常
尖沙咀諾士佛臺10號騰龍閣3樓
慢煮法式波爾多紅酒燴牛肉牛面頰配薯蓉牛肉
香草海鮮薄餅香脆
日本免治雞肉棒
雞軟骨
味道咸咸香香,燒到脆卜卜,如果配埋啤酒就簡直一流。
羊肋肉超重羊味
Berry Forest
飲落個感覺好fresh,清清地既感覺,打卡非常一流,調配出黎既顏色亦都好靚!