2019-02-09 21 views
下午茶食得太飽,食唔落晚餐,我同男朋友就決定搵間酒吧飲下野、食下小食。之前我地黎過隔離間日本餐廳食飯,有印象見過呢間酒吧。男朋友想起呢間野就提議黎試下。上到黎發現呢間酒吧裏面都幾大,仲有好多特色cocktail我地叫左兩杯試下。Dragon Daz男朋友叫左呢款。呢杯係一杯以火龍果為主嘅signature cocktail,首先賣相好靚,紅紅白白配搭好搶眼。呢杯酒有火龍果嘅甜味,但酒味好濃郁好純。Jap Jap呢杯就細細杯,金黃色配以荔枝,感覺好夏天。比起Dragon Daz,呢杯酒味相對唔係好濃郁,但係就富有荔枝果種清新甜味,啱晒我!我地仲左炸雞翼同埋炸薯角。雞翼勁好味!炸得剛剛好金黃,皮脆肉嫩,再加埋個特別的辣醬,特別惹味開胃,送酒真係超正。薯角份量好多,而且炸得好香脆。仲有送的薯片和開心果。有得睇波,仲有得玩遊戲。店員仲介紹話呢到既遊戲桌係全港獨家的大家得閒不訪黎試下。絕對係值得encore的酒吧酒、小食、設施都一流。

上到黎發現呢間酒吧裏面都幾大,仲有好多特色cocktail
我地叫左兩杯試下。
Dragon Daz

Jap Jap

仲有送的薯片和開心果。
大家得閒不訪黎試下。
絕對係值得encore的酒吧
酒、小食、設施都一流。