2024-10-13
📍 THE COFFEE ACADEMÏCS (The Pulse) (淺水灣)淺水灣海灘道28號The Pulse L1樓108號舖 我同朋友都係陽光愛好者一見到有好陽光就鍾意去曬太陽我哋兩個都好鍾意去淺水灣因為側邊有好多唔同嘅美食勁似去咗度假,但我哋兩個都偏愛呢間峇里設計嘅餐廳😍😍😍The Academics Breakfast學研特色早餐💰$148+10😋😋😋😋.8/5揀左沙律做前菜呢個All Day Breakfast勁豐富!我最鍾意係呢個煎過既羊奶芝士,仲有配上Sourdough Toast withPesto、煙三文魚、大啡菇、太陽蛋、香腸、煙肉同茄汁豆,沙律菜,勁正,好滿足!配返一杯fruity 既咖啡夠哂chill!可以自己揀口味既咖啡豆💕💕💕Mushroom Cauliflower Rice野菌椰菜花飯💰$148😋😋😋😋.8/5都係揀沙律做前菜呢個啱晒keep fit人士食,佢用咗椰菜花取代白飯,勁香濃嘅巴馬臣芝士🧀加上香味十足嘅野菌真係勁滿足,我覺得大家都要試呢個好特別之餘好好食!配返一杯Flat white ,望到有拉花嘅咖啡心情特別好真係好欣賞呢間咖啡店每杯杯咖
淺水灣海灘道28號The Pulse L1樓108號舖
野菌椰菜花飯
💰$148
😋😋😋😋.8/5
都係揀沙律做前菜
配返一杯Flat white ,望到有拉花嘅咖啡心情特別好真係好欣賞呢間咖啡店每杯杯咖啡都可以俾你揀適合自己口味嘅咖啡豆
💕💕💕
回頭:yesyesyes,如果平日去仲有午市套餐真係好抵,而且環境優美舒服店員仲介紹咗好多唔同嘅嘢食俾我哋,一定會再食😍😍
#咖啡學硏