2023-06-19 35 views
chill住嘆的居酒屋🌸 Sake free flow $168位,限時2小時小編同朋友見Sake做緊優惠,就一於試下啦!仲要有兩小時,可以慢慢嘆。但飲酒點可以唔叫小食架!小編就叫左以下兩款🌸 手挽塩白鰻焼$78燒得好香,白鰻魚肉質鮮味彈牙,而且超厚肉。🌸 天婦羅大蝦卷(六至ハ吋虎蝦)$198天婦羅炸得不油膩,虎蝦肉結實鮮甜,仲炸到蝦頭好脆口,送酒食一流。======詳情======居酒屋·姫 (尖沙咀)尖沙咀天文台圍2-4號翠景閣低座地下================#yummy #香港美食指南 #香港美食 #hkfoodie #hkfood #hkeat #吃貨 #吃貨日常 #RnT吃貨 #相機食先 #尖沙咀美食 #尖沙咀好去處 #香港美食探店 #香港探店 #我是吃貨 #居酒屋 #Sake #天婦羅 #大蝦 #虎蝦 #蝦頭 #天文台圍 #送酒小食 #居酒屋姫
chill住嘆的居酒屋

🌸 Sake free flow $168位,限時2小時

🌸 手挽塩白鰻焼$78
燒得好香,白鰻魚肉質鮮味彈牙,而且超厚肉。

🌸 天婦羅大蝦卷(六至ハ吋虎蝦)$198

======詳情======
居酒屋·姫 (尖沙咀)
尖沙咀天文台圍2-4號翠景閣低座地下
================
  • Sake free flow
  • 手挽塩白鰻焼
  • 天婦羅大蝦卷(六至ハ吋虎蝦)