2022-01-21 363 views
平日大概1點鐘嚟到, 室內都好多張枱, 唔算太多人, 我哋坐咗喺室外. 一坐低個staff就擺低咗枝水俾我哋. 室外呢張枱打卡一流👍🏻🤣Tandoori 有骨燒雞🐥-俾咗雞俾位, 雞肉都算嫩, 重點係醃料入晒味, 唔會死鹹, 食完都唔夠喉🤭好味😋👍🏻蒜香大蝦🧄🦐 蝦正正常常冇乜特別蒜香兩個餐都係跟:飯咖喱汁🍛+菜, 用鐵板上熱辣辣🍛咖喱汁甜甜哋有啲蕃茄味, 得輕微少少辣🤏 🥗菜就係生嘅椰菜+粟米🌽 加咗好多黑椒調味原味Naan🫓 都係配咖喱汁Naan 熱辣辣外面有少少酥脆, 整體係鬆軟煙韌點咖喱汁👍🏻👍🏻😋☕️奶茶-有香料味, 茶味唔算太濃, 都可以試吓🥭芒果乳酪- 面加咗少少果仁碎同啲糖漿, 整體酸酸地幾開胃👍🏻可以一試😋整體來講:味道方面正常, 略嫌咖喱唔夠辣, 有機會可以試吓其他咖喱價錢方面都算合理. 環境方面坐室外都算chill, 室外得3張枱, 因為係平日唔算太多人, 可以見到人踩單車🚴‍♀️🚴門口勉強可以泊到兩架車,對面馬路有咪裱停車場泊車🅿️

Tandoori  燒雞

蒜香大蝦🧄🦐 蝦正正常常冇乜特別蒜香
蒜香大蝦

兩個餐都係跟:飯咖喱汁🍛+菜, 用鐵板上熱辣辣
🍛咖喱汁甜甜哋有啲蕃茄味, 得輕微少少辣🤏
🥗菜就係生嘅椰菜+粟米🌽 加咗好多黑椒調味

原味Naan🫓 都係配咖喱汁
Naan

☕️奶茶-有香料味, 茶味唔算太濃, 都可以試吓
芒果乳酪&奶茶

整體來講:
味道方面正常, 略嫌咖喱唔夠辣, 有機會可以試吓其他咖喱
價錢方面都算合理.
門口勉強可以泊到兩架車,對面馬路有咪裱停車場泊車🅿️

2022-01-20
$130 (Lunch)
Tandoori  燒雞
Naan