2023-04-15 54 views
想食美式炸雞好多時只有快餐呢個選項,快快手食完就走,偶然發現左呢度,格局似酒吧/西餐小店,禮拜五晚黎感覺好chill。脆雞漢堡餐賣相好澎湃,除咗炸魚之外,真係冇見過好似手掌咁大嘅炸雞扒用黎做burger。 一句講晒食落好爽,炸雞好厚身,食落啖啖肉。 實測左無論係肉定醬同炸雞餐都差唔多,加咗包同菜口感更加豐富,下次嚟都會叫呢個。大愛蜜糖芥末醬,唔係平時食到嘅味道,非常特別。 芥末香味好出,唔會太甜,點完將味道昇華左幾個層次。秘製雞肉丸同IKEA肉丸有得揮,蕃茄醬酸酸甜甜,肉丸幼滑有肉汁,同埋難得小食唔係得炸嘢,感覺上健康啲。偷食左幾啖朋友個蘑菇飯,煮得好香,蘑菇唔洗慳住食,好滿足。

偷食左幾啖朋友個蘑菇飯,煮得好香,蘑菇唔洗慳住食,好滿足。