2023-06-04
🌞🏖️👙今日天氣好好,搭船入馬灣泳灘游下水,游完之後都好肚餓,去完商場二樓洗手間行翻出來,見到有新開西餐廳景色一流,可以涼住冷氣望住青馬大橋,二話不說就走咗入去,因為佢喺正二樓,比起一樓嘅餐廳嚟講更加安靜,又唔俾沙灘d大樹遮住晒啲靚景,揀咗個面海嘅梳化位坐,望住日落同大橋,好似去咗外國咁Chill🍅🐷Meat lasagna $138肉醬千層麵Classic Italian pasta with meat sauce 醬汁酸酸甜甜,千層麵入邊夾滿肉碎,芝士做到拉絲嘅效果,啱晒游完水之後肚餓嘅我🥚🐷🍅Bomba -all day breakfast $158全日早餐薄餅Bacon, egg, cherry tomato mozzarella煙肉、雞蛋、車厘茄、莫扎里拉芝士見佢有呢個咁特別嘅組合,好奇心重嘅我即刻叫咗來試試,薄餅皮薄香脆,餡料比較清淡,夾埋枱面可以任磨嘅黑椒粒同埋辣椒仔,飽腹感一流,個芝士都係同樣做到拉絲嘅效果🌄對住個咁靚嘅景食嘢,心情當然好好,店員都好Nice,有傾有講,斟水亦都非常快手,氣氛好好,好適合度假🏖
🍅🐷Meat lasagna $138
肉醬千層麵
全日早餐薄餅
煙肉、雞蛋、車厘茄、莫扎里拉芝士