2020-04-28
原來近油麻地果邊開佐間cafe😍 今日就同朋友黎試下🥰 小店分佐兩層,主要行文青清新既路線,好記得佢部咖啡機係粉紅色🤭 除佐有晚餐,仲有多款小食,bagel,all day breakfast,手工啤等🙆🏼♀️.奧地利忌廉芝士條 $68好似細個成日食既炸魚柳手指既條狀😍 注意!!真係新鮮熱辣炸出黎~炸到金黃色,外脆內軟,入面啲酸忌廉仲咬到拉絲🤤好邪惡但會忍唔到口🙈送啤一流🤭.牛油果bagel $58好似依家好多間都鐘意咁樣包裝啲包類🍞除佐靚啲之外就可以無咁易散,拎黎食又方便啲🙆🏼♀️ 不過我地些牙食最後都係散鬼晒😂 佢個cream cheese醬好好食🤤 不過個牛油果🥑就好似生佐少少~.燒帶子黑松露蘑菇意大利飯 $128食落好香黑松露味好creamy,不過我覺得有少少好似太濕🤔 燒帶子大大粒彈牙好味🙆🏼♀️.Hong Kong brewed craft beer $68/300ml兩款都有佢唔同既特點,我覺得黑啤易入口啲,但另一隻就真係有清新既柑橘味好清爽🙈.總結,店員勁nice不停主動同我地講野同介紹,仲叫我地下次黎試下啲咖啡🤭 食得出係一間好花心思既cafe🥰食物同飲品既選擇都幾多
奧地利忌廉芝士條 $68
牛油果bagel $58
燒帶子黑松露蘑菇意大利飯 $128
總結,店員勁nice不停主動同我地講野同介紹,仲叫我地下次黎試下啲咖啡🤭 食得出係一間好花心思既cafe🥰食物同飲品既選擇都幾多,而且價錢又相宜食物質素都唔錯🙆🏼♀️ 如果下就黎感覺應該會好chill😍