2024-08-05
今次又比肥米揾到間幾chill,又可以坐得耐同friend 子一路飲野一路吹水嘅餐廳😍間餐廳住要係飲野為主,食物選擇方便可能就會比較少一啲~✨All Day Breakfast個all day breakfest都好豐富!😍有煙三文魚㗎~個包幾脆,同埋炒滑蛋同炒菇一齊食好正。個炒菇🍄🟫有好香嘅牛油味。 ✨J moon pizza勁多配料嘅pizza😍👍🏻每一塊pizza都唔會食到一塊係冇配料係上面嘅。佢係薄批底,所以個批邊係脆口,但又唔會太硬。✨Nyonya Curry Baked Beef Tongue牛舌係勁𣺉同好入味🤤咖哩上面有好多芝士同薯仔粒😋勁邪惡!✨ Sagittarius佢嘅cocktail有12星座嘅味,今次揀左射手座。一上台嘅時候已經覺得好靚🥰飲嘅方法都好得意,會有粒朱古力比你。就咁飲會有少少earl gray 味,都易入口。同朱古力一齊飲個味就會甜左少少,係有啲分別。✨ Lyra呢杯mocktail好特別。唔會太甜,仲有啲斑斕香味😍
✨All Day Breakfast
✨J moon pizza
牛舌係勁𣺉同好入味🤤咖哩上面有好多芝士同薯仔粒😋勁邪惡!
✨ Sagittarius
✨ Lyra
呢杯mocktail好特別。唔會太甜,仲有啲斑斕香味😍