呢間西班牙菜係soho都幾搶眼,皆因佢有好大個戶外座位,成間餐館嘅感覺都幾chill🤙🏻最近佢哋仲係星期二至四推出Night Brunch ($330),包任食Tapas、西班牙燴飯及甜品,見到價錢都幾吸引就同朋友到訪一試🤣食西班牙菜就一定要試佢嘅Tapas,食勻咁多款最鍾意嘅係番茄蓉香脆麵包,搭配伊比利亞黑毛豬拼盤、手工芝士、同埋帕德隆辣椒都好夾,尤其係啲火腿都幾夠鹹香💗自家製炸丸子奶香就比較出,餡料都算幼滑,西班牙薯仔蛋餅配油封洋蔥都幾軟熟,西班牙炸薯仔配蒜香蛋黃醬及煙燻辣醬就夠晒邪惡,薯仔都幾香🥰除咗tapas,paella都係必食,呢個套餐包一份西班牙燴飯,今次就揀咗seafood paella,食落感受到店家應該用咗海鮮高湯煮過,除咗面頭嘅大蝦同蜆肉,入面仲有魷魚,飯粒偏濕潤,自己覺得蜆肉比較新鮮,成個鐵盤上菜都幾有儀式感🤪其實食到最後已經飽到上心口,不過甜品都總可以放喺第二個胃😋自己要咗一份catalana,食落去柑橘同肉桂香極重,加埋面頭焦糖面好滿足😚 朋友就要咗巴斯克芝士蛋糕,cheesecake食落去都幾滑身,面頭加咗啲餅碎,旁邊仲有藍莓果醬,食落冇咁膩~自己覺得最抵

自己覺得最抵都係加$68就有free flow Sangria同多款餐酒,自己都飲咗3rounds🍹

總括嚟講,呢餐性價比的確幾高,成個用餐環境都幾chill,服務都唔錯,最後同朋友係餐廳食咗足足三個鐘🤑 如果同朋友鍾意食多啲款式嘅tapas,又想坐耐啲,同朋友悠閑用餐嘅話,呢間都不妨一試🤤