2023-08-04
❤️🔥❤️🔥❤️🔥邊個話打風落雨唔去得露營㗎?Season Camping 可以卑你隨時感受露營嘅氣氛😌兩手Fing Fing 黎到觀塘就可以camping 都真係幾正噶!店舖面積大,坐到邊都有「綠植」包圍,仲有架露營車卑你任意打卡🤩餐廳都好歡迎客人帶毛孩過黎放下電!除左室內,室外都有檯卑客人揀,更加有露營噶感覺👍👅巨型豬扒配薯條扒菜 $198食肉獸絕對要點佢地噶招牌菜!從未見過咁大塊烤豬扒!豬肉全熟得黎又唔會乾柴!仍然keep 到肉汁,表面有少少焦香噶味,近骨噶部分肉味更加濃!伴碟噶煙肉卷同樣咁好味!薯條比較幼身,炸的好香脆!👅溫泉蛋卡邦尼意粉 $138意粉表面撒滿芝士,劃破溫泉蛋表面,睇住啲金黃色噶蛋黃慢慢流出黎,再撈勻,令每條意粉都被蛋黃包住,食落口果下真係超級滿足😌意粉本身噶醬汁都比較濃厚,但食落唔會覺得好漏,入邊仲有好多菇菇🍄同埋煙肉🥓真係好抵食!👅 阿華田脆脆奶蓋瀑布蛋糕配提拉米蘇雪糕$108瀑布蛋糕真係百玩不厭🤣拉起膠紙,啲奶蓋流曬出黎,完美覆蓋住海綿蛋糕果下真係好satisfy 😌阿華田味濃但唔會太甜,鬆軟噶蛋糕夾埋冰凍噶雪糕一齊食真係好解暑,上山露營都未必有咁正噶享受
👅巨型豬扒配薯條扒菜 $198
👅溫泉蛋卡邦尼意粉 $138
👅 阿華田脆脆奶蓋瀑布蛋糕配提拉米蘇雪糕$108
瀑布蛋糕真係百玩不厭🤣拉起膠紙,啲奶蓋流曬出黎,完美覆蓋住海綿蛋糕果下真係好satisfy 😌阿華田味濃但唔會太甜,鬆軟噶蛋糕夾埋冰凍噶雪糕一齊食真係好解暑,上山露營都未必有咁正噶享受😋
👅紅都面晒 $48
維C滿滿噶一杯特飲係由新鮮西柚汁同埋檸檬汁特製噶,唔會太酸超級開胃🍋美白養顏
👅阿婆的秘密 $48
天氣熱辣辣無胃口,大大杯噶🍎蘋果檸檬茶係消暑絕品!飲完都無罪惡感,仲可以補充膳食纖維添!