2023-03-31 136 views
今日去咗馬灣玩,帶埋小朋友,我哋幾個一齊去咗馬灣個沙灘玩,玩完就去附近呢間餐廳食, 呢間西餐廳環境優美舒適,令人放鬆,望住個沙灘都好寫意。店員都是用簡單英文下單,好nice又有笑容,加分!食物選擇都多,有多款pizza同意粉,最後點左pizza, 卡邦尼意粉 同羊架,另外一個兒童餐,都好優惠,價錢合理,先揀了印度烤雞pizza,原來是少少辣的,幾惹味,pizza的餅底香脆,熱辣辣上碟,更加好食。卡邦尼意粉大大碟,芝士味濃,煙肉同配菜增加口感,好味道。另外羊架最有驚喜!有3大塊咁多,而家烤得恰到好處,不會過老,仲保留肉汁,肉質嫩滑,仲有瓜同菇做配搭,很出色。最後小朋友的兒童餐,見小朋友食得很開心,先是用車車碟裝食物,小朋友一見已很喜歡,有雞翼, 肉醬意粉, 啫喱同橙汁,都是小朋友喜歡食,份量都幾多,都食吾晒!橙汁可另改蘋果汁的。整體很滿意,會再來。

整體很滿意,會再來。