2023-07-29
又同食辣嘅朋友去食嘢,今次去呢間餐廳仲要係有海景😍嘆住咁食更加好味!🌟鴛鴦烤魚口味 金波羅酸辣味 + 魔鬼地獄味 (海鱸魚) 有兩款烤魚,一款係酸菜魚好特別加入菠蘿,味道感覺更酸酸甜甜咁。另一款係麻辣味,真係幾麻幾辣架!酸度辣度可以按個人喜好選擇。🌟咕嚕咕嚕元氣九宮格 呢個打卡able!呈上枱時加水入乾冰,好有儀式感呢!每款麻辣配菜份量都唔算少,麻辣味十足!🌟三國演義 - 墨魚三色滑 墨魚丸有三隻色呈片狀,口感雖然無球狀咁彈但都唔錯!🌟雪花肥牛卷肥牛片切得厚身,入口更有感覺,牛味都好出!🌟勁量1.3公升的特色飲品 x2*菠蘿 ME *有蜜瓜汁、菠蘿汁和雪碧,甜甜哋又帶酸微微嘅感覺,飲落都好清爽*藕遇熱情鳳梨*裏面有百香果、菠蘿、梳打,仲有好特別嘅蓮藕!打埋一齊變咗好似奶昔咁嘅質感,好滑!味道酸酸甜甜好解渴。🌟咕嚕咕嚕圍爐肆甜最後點了份甜品,有齊必食嘅冰粉同紅糖糍粑,一次過食晒岩晒我呢種選擇困難症嘅人
🌟鴛鴦烤魚口味
金波羅酸辣味 + 魔鬼地獄味 (海鱸魚)
🌟咕嚕咕嚕元氣九宮格
🌟三國演義 - 墨魚三色滑
墨魚丸有三隻色呈片狀,口感雖然無球狀咁彈但都唔錯!
🌟雪花肥牛卷
肥牛片切得厚身,入口更有感覺,牛味都好出!
🌟勁量1.3公升的特色飲品 x2
*菠蘿 ME *