2023-05-05
銅鑼灣駱克道新開 日式串燒酒場 氣氛超爆🤩🤩和同事 已經約定再嚟哈哈位於地舖 地方就腳就喺橋底不遠牆身用上全部 清酒 威士忌等等做裝飾非常有特色, 座位唔算太多但氣氛很好 店員服務仲好貼心添 點了燒雞泡魚乾送啤酒慢慢傾🥳🥳店員推介左幾款佢哋嘅主打菜式 日式為主食串燒當然要飲suntory premium 日本生啤 超大杯 爽呀🥰新鮮燒白鱔 非常肥美 、厚身 而且好新鮮 😊魚皮燒得焦香 肉質好彈牙,用上特式醬汁好惹味😝😝特級 厚燒牛脷 真係做得好好,選料靚 外表焦香內裏都非常之滑 係我食過牛脷當中最正😌😌汁燒原隻魷魚筒 超大size 彈牙 cut得細細圈一口一 一圈剛剛好😚😚竟然有麻辣鴨血,做得好過好多川菜館燒豚肉生菜捲 好有創意!估唔到口感咁好,生菜爽脆,加上豚肉油脂 更能平衡 值得一讚😍😍最愛日本青椒仔 爽脆 不太辣 配上木魚絲一齊食口感很好的各菜式 都很不錯 有驚喜添 😀放工過嚟食個串燒飲返杯賞心樂事清酒種類都很多下次一於過嚟飲清酒 🍶價錢亦相當大眾化 人頭三百零蚊飲飽食醉
位於地舖 地方就腳就喺橋底不遠
點了燒雞泡魚乾送啤酒慢慢傾🥳🥳
店員推介左幾款佢哋嘅主打菜式 日式為主
竟然有麻辣鴨血,做得好過好多川菜館
最愛日本青椒仔 爽脆 不太辣 配上木魚絲一齊食口感很好的