2023-06-03 36 views
Cull ’N Pistol Hong Kong - Chill and Relax 今日黎到西灣河一間西餐廳,位於海旁既位置,鄰近太古城公園,比人十分寫意感覺,店員重話最近換左餐牌添!汁煮青口鍋 $168有一磅同兩磅選擇,醬汁就選咗蒜香白酒忌廉汁,份量多既青口,口感新鮮爽彈,配上醬汁一口一隻,十分滋味。牛油果青瓜多士配水煮蛋 $138忌廉感十足嘅牛油果,加上爽口嘅青瓜配上水波蛋,同埋酸種麵包一齊食,味道相當清新。西岸芝士牛肉漢堡 $178超級厚身嘅漢堡包,多汁五成熟度嘅牛肉漢堡扒配上烤洋蔥、烤芝士加上燒烤醬,再用烘過既竹炭麵包,仲有份量超多嘅粗炸薯條。焗芝士通心粉 +$78另外加配左焗通心粉,拉絲熱熔芝士加上煙肉一齊焗,超邪惡!

汁煮青口鍋 $168

牛油果青瓜多士配水煮蛋 $138

西岸芝士牛肉漢堡 $178

焗芝士通心粉 +$78
另外加配左焗通心粉,拉絲熱熔芝士加上煙肉一齊焗,超邪惡!