2022-08-03
🌍House Of Grace (觀塘)最近牛頭角開左間餐廳,一入到餐廳估唔到咁大間好闊落,裝潢簡潔,以暖色調為主 而且有落地玻璃窗 光線充足,成個感覺好舒服😌 食物質素唔錯,餐牌定期更新,好期待下次幫襯有新菜式!而且老闆娘超級nice😚🤍OMG cheese burger(推介)廚師揀選嘅麵包好好味,咬落去超級鬆軟,好正!另外材料非常豐富,有雞蛋、新鮮牛肉、蕃茄等,牛肉唔會太乾身同埋好厚實,份量十足。🤍帆立貝明太子醬管粉第一次品嚐管粉,外型特別 而且加埋明太子醬香濃入味 同埋食落去軟身,另外帆立貝大大粒 廚師有煎過,所以味道香噴噴 。🤍椰子咖啡椰子加入咖啡好配搭,倒入咖啡嗰陣真係好治癒,打卡一流,飲落去味道都唔錯,飲到椰香味再慢慢滲出淡淡既咖啡味,口感好有層次。✨環境:9/10 🙋🏻♀️推介:8.5/10📍觀塘鴻圖道22號俊匯中心6樓
🤍OMG cheese burger(推介)
🤍帆立貝明太子醬管粉
🤍椰子咖啡