2023-09-06
餐廳無論格局、裝修設計,食物款式、擺盤及味道相當驚喜。環境昏暗,適合三五知己輕鬆聚腳地,有戶外地方 / 室內沙灘設計位置選擇,當晚點了以下食物:1. 白酒羅勒煮托托蜆伴蒜蓉包 (前菜) :好味到連個汁都飲埋,蜆肉冇沙 & 彈牙,蒜蓉包脆口好香。2. 慢煮法國豬腩:擺盤已經有心思&吸引,豬腩每件都四四方方,圍著個圓型,中間底部放入紫薯蓉(少有餐廳採用),上面放了蔬菜伴碟,旁有芥末醬。豬腩口感不油膩 & 惹味,想再食的感覺,紫薯蓉越食越想食,好少可連薯蓉嗰part都食曬。3. 烤寶雲酥紐西蘭羊架:擺盤一流不得不讚,碟中間底部放入紫薯蓉&蔬菜伴碟,旁有燒汁(唔肯定),有點點羶味,口感好腍好香好好食,油脂分佈均勻。4. 鮮茄海鮮意大利飯:海鮮有青口、蝦、帶子,飯已侵入蕃茄汁,食落有鮮味,不得了!!!!! 唔好見佢碟大容量細,份量都多。服務良好,侍應醒目,樂意解答及推介菜式,讚讚讚!!!!
服務良好,侍應醒目,樂意解答及推介菜式,讚讚讚!!!!