2021-10-04 24 views
識book一定係book草地位🥳 成間餐廳得兩個草地地台位!坐喺仿草同埋花花cushion上面飲咖啡食嘢同好朋友傾解真係勁寫意😍 🌱雞尾蝦$88賣相好吸引🤣啲蝦一隻隻跳晒入去啲辣醬入面,啲醬食落似落咗tabasco酸酸地辣辣地好醒胃!🌱肉醬薯條$98以為係小食估唔到份量都幾多喎!犀利嘅地方係雖然有芝士有肉醬仲有炸薯條但係食落一啲都唔Heavy喎☺️🌱香辣三色椒帆立貝扁意粉$158炒意粉好香口仲色彩繽紛,仲有啲辣辣哋嘅煙肉乾粒喺意粉上面吊味勁吸引!意粉辣得來又夠香唔食開辣嘅朋友都接受到👌🏻 🌱凍榛子咖啡$48本身想飲士多啤梨沙冰但係嗰日冇沙冰,我哋兩個都叫咗凍嘅榛子咖啡,飲落冇失望🤣重點係邊飲邊傾偈,仲要坐喺個咁舒服嘅草地上面,chill到爆🤪🌱🌱PS「記住要book草地位」🥳

🌱雞尾蝦$88

🌱肉醬薯條$98