墨西哥脆片 $45一坐低侍應就會擺低一份墨西哥脆片同沙律醬。個醬好好食,酸酸甜甜,超級開胃。而且脆片可以無限refill😋-炭燒美國頂級肉眼扒配牛油焗薯蓉 $328牛扒叫左7成熟,因為朋友唔食得太生。覺得7成岩岩好,唔好太老亦到唔會太生,切開中間會見到少少粉紅色。牛扒肉質嫩滑,肥瘦均勻。牛油焗薯蓉既份量比我想象中大,以為會少少地係側邊,點知係一大碗!而且味道簡簡單單可以解膩。-西西里海鮮自家手打薄餅 $148呢個pizza係12吋,仲大過我塊面哈哈😆pizza會預先切好6塊,餅底偏厚,超多海鮮做餡料!而且芝士超級多,完全唔吝嗇,仲可以做到拉絲效果,打卡一流-吉士拿破崙 $68最後緊係要叫番個甜品食,吉士醬超好味,配埋脆卜卜既餅底,唔會太甜岩岩好☺️
墨西哥脆片 $45

一坐低侍應就會擺低一份墨西哥脆片同沙律醬。
炭燒美國頂級肉眼扒配牛油焗薯蓉 $328

西西里海鮮自家手打薄餅 $148