2022-11-29
地址-A Tavola Bar & Grill將軍澳澳南海岸唐俊街23號MONTEREY Place 地下G08號舖💋烤小排骨(半份),佢呢半份排骨都好大件下,好彩叫左半份,如果全份真係難以想像有幾大份,而排骨D肉質非常之淋滑,用佢附送的刀仔輕輕一𠝹就可以切開,佢面層D燒烤醬勁濃郁,味道恰到好處,佢D配料係薯條,勁多之餘又好香脆,正。💋墨西哥玉米片,一上碟見到佢D玉米片擺到成座山咁高,畫面真美,而佢差唔多每一塊都鋪滿左椒粉,食落脆口之餘又帶一點辛辣味,幾刺激,而佢D酸忌廉配埋牛油果醬一齊食已經好夠味,但如蘸埋佢跟的茄醬一齊食,味道帶多一點茄醬的酸味,層次豐富,而佢份量好多關係,我地可以一路睇住世界盃,而一路慢慢地享受住美食,勁爽。💋雜錦海鮮意大利麵,佢D料係勁豐富,裡面有蝦,魷魚,三文魚,青口等,勁正,佢D海鮮件件都好大件,肉質又彈牙,而佢個蕃茄汁又好香甜,配埋意大利麵一齊食,正!💋LL Splash,呢杯有好多熱情果籽係裡面,配埋荔枝味同埋香茅的糖漿,甜得黎帶一點清新,解膩作用一流,正。💋Fruity Iced Brewed Tea,呢杯就有桃,士多啤梨同埋西瓜糖漿,配埋佢地的手作茶
💋Fruity Iced Brewed Tea,呢杯就有桃,士多啤梨同埋西瓜糖漿,配埋佢地的手作茶,估唔到出到黎D效果都唔錯,有D似台式手搖飲品店的感覺。