2019-09-06
環境優雅輕鬆,裝修有點美國風格。 落地玻璃,感受好chill 。 如果地點係近海邊仲好,可以睇到海景,不過City景有City feel, 好似隔住玻璃看看外面繁忙既世界。享受下午後悠閒時光。Menu都係別出心裁。菜名係自嘲的現代搞笑風。例如我叫既:求求其其蒲燒鰻魚蛋包飯🍱鰻魚厚身有好長嘅半條(另外可以加$28升級原條鰻魚),拍得住日本餐廳。最欣賞係個蛋,十級滑,半熟狀態!😋😋 飯就比較乾身,可能因為炒飯底,夾埋一齊食就好滋味!仲有個:黑到爆炸魷魚圈椰汁墨汁燉飯🍛其實我第一次食,因為驚食到個嘴同牙黑曬🤣 但朋友想食,所以試左。又幾好食wo! D汁既“杰”身程度同白汁差不多。味道仲有少少甜,魷魚圈好爽口🦑,好快食完。 🍽🍽越南咖啡☕️香,濃! 只能夠講茶記咖啡真係爭好遠,比較醇厚,加上練奶更加入口香甜。 有機會去越南之前可以預先享受下。Chill chill tea time 🌅
環境優雅輕鬆,裝修有點美國風格。
享受下午後悠閒時光。
Menu都係別出心裁。菜名係自嘲的現代搞笑風。
例如我叫既:求求其其蒲燒鰻魚蛋包飯🍱
仲有個:黑到爆炸魷魚圈椰汁墨汁燉飯🍛
其實我第一次食,因為驚食到個嘴同牙黑曬🤣
越南咖啡☕️
Chill chill tea time 🌅