2020-01-11
今晚就帶大家黎一個高級地方😏,呢間bar係尖東一間新開嘅酒店入面,個門口好隱蔽,你沿著車路側邊一路行到差唔多酒店大堂你就會見個門口🤓,入到去個裝修同埋氣氛一定俾到驚喜你,佢嘅價錢唔係好貴,cocktail小食都係百幾蚊😛·🥪Bikini Sandwiches $160呢個三文治一碟有三塊,超級好食,佢個麵包烤到外脆內軟,入面仲查咗芝士醬同埋夾左風乾火腿,成個口感勁好😚😚,芝士醬又唔會唱咗啲火腿嘅味,好balance, 我哋食完一碟再encore咗一碟🤭·Balik Salmon $160呢個小食好photogenic,佢個三文魚厚到好似放題舖3塊三文魚刺身疊埋一齊咁🤤🤤,上面仲有啲魚子醬,雖然我食唔到佢啲嘢咩味,但係淨係食舊三文魚都好滿足·酒我就唔記得咗自己嗌咗啲咩啦,但係佢都有幾頁cocktail畀你揀嘅,啲英文好深我自問英文唔差都睇唔明😂😂,大家如果唔知嗰杯係咩嚟嘅就記住問嗰度嘅侍應叫佢recommend一杯就畀你 ,佢每枱都會送一兜olives同埋調咗味嘅nuts olive好唔好味就見人見智😶,但係兜nut一定要試 ,食下食下會停唔到手😈·🥂DarkSide·📍尖沙咀梳士巴利道
🥪Bikini Sandwiches $160
Balik Salmon $160